Bilde selkskap 1 lyst.jpg

SELSKAP

lokalene våre i hermetikken passer perfekt til arrangementer hvor minner skal skapes. Vi dekker flotte bord og de flinke kokkene sørger for deilig mat og drikke etter ønske og behov.

 

MATMAGASINET

 

 

Hvordan vil du ha det? (Nesten) alt er mulig - ta kontakt på post@matmagasinet.no eller 51 52 20 00

 

JULEBORD

Menyer finner du her!
https://www.matmagasinet.no/catering

bryllup

Med de flotte lokalene og parken rett utenfor er Matmagasinet en flott plass å arrangere bryllup. Vi har mange gode menyer og pakker til feiringen deres.
 

Festlig lag

Enten det er sommerfesten med jobben, 50-årsdagen eller jubileum for klassen kan Matmagasinet brukes til det meste. Vi har plass til 100 sittende personer og 200 stående, og har mange muligheter når det gjelder mat og drikke.
 

Minnestund

Eiganes gravlund ligger en kort spasertur fra Matmagasinet noe som gjør det enkelt å ha minnestunden hos oss. Vi har satt sammen to menyforslag, men ta gjerne kontakt om du ønsker noe annet.
 

Møte

Det flotte møterommet vårt har alle lyd- og bildefasiliteter. 
Ta kontakt for frokostmøte eller lignende, gjerne med bespisning i vår café.
 

menyer

For å se våre forslag på menyer til selskap osv. Klikk på linken under.

https://www.matmagasinet.no/catering

  
 

 
 
 museumscafÉen

mange muligheter

.
MUSEUMSCAFEEN by MAMAGASINET i ligger i Muségata 16, og har åpent lørdager og søndager, samt skolens ferier. Her er det gode muligheter for arrangementer som bryllup, konfirmasjoner, seminarer og lignende. Ta gjerne kontakt på post@matmagasinet.no eller 51 52 20 00
for mer informasjon.