IMG_6890.jpg

CATERING

Trenger du mat der du er – vi kommer! Matmagasinet kan levere varm og kald mat til store og små selskap, ordne med oppdekking og stiller gjerne med erfaren kokk og servitør.

Tapas

tapas 1
 

Kalde retter:

Cæcarsalat med kylling, bacon, aioli og krutonger
Kremet brokkolisalat med rødløk, bacon og crème fraîche
Gratinert chevré med ovnssbakt pære og honningbakte nøtter
Ovnsbakt laks med risoni og dillkrem
Focaccia og aioli

Varme retter:

Kjøttboller i tomatsaus med basilikum og parmesan
Helstekt entrecôte av kalv med gremolata
Ovnsbakte poteter med rødløk og rosmarin

Kr 295.- / 345 ,-

Spekemat og ost
Kr 70,- / 85,-

Sjokolademousse med rørte bjørnebær
Kr 85,- / 95,-
 

TAPAS 2
 

Kalde retter:

Asiatisk coleslaw med rødkål, koriander, peanøtter, sesam og gulrot
Rå laks med syltet ingefær, sesam, vårløk, granateple og ponzusaus
Nudelsalat med, grønnsaker, chili og limedressing
Hjertesalat med fønixkrem, ovnsbakt pære og hasselnøtter
Brød og aioli


Varme retter:

Marinerte kamskjell og scampi på spyd
Panert kyllingfilet med hjemmelaget sursøt chilisaus
Helstekt entrecôte med gremolata, grillet vårløk og brokkolini
Kr 395,- / 465,-

Sitronkrem pasjonsfrukt, kakesmuler og italiensk marengs
Kr 85,- / 95,-
 

TAPAS 3 - VEGETAR
 

Kalde retter:

Cæcarsalat med parmesan, krutonger og aioli
Risoni med oliven, vårløk, pesto og ruccola
Tre typer oster med eplekompott og honningbakte valnøtter
Kremet brokkolisalat med rødløk og crème fraîche
Yoghurtdressing
Focaccia og aioli

Varme retter:

Kikertboller med grillet løk
Patatas bravas - ovnsbakte poteter med spicy tomatsaus og aioli
Auberigne fylt med kremost, urter og bakt paprika

Kr 325.- / 355 ,-

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
Er dere færre har vi dagens tapas på forespørsel
 

FINGERMAT

seks typer crostini


Krabbe og avocado
Marinerte reker med paprika og bladpersille
Oksefilet med parmesan og basilikum
Italiensk spekeskinke og hjemmelaget tapenade
Gorgonzola med fiken og valnøtter i honning
Tomat og basilikum

Kr 290,- per person

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

SELSKAP OG BRYLLUP

SELSKAPSMENY 1
 

Salat med parmaskinke, bøffel mozarella, grillet asparges,
nektariner, krutonger og vinaigrette med balsamico

Stekt kveite med kremet spinat, erter, grillet spisskål og blåskjell saus
    
Hvit sjokolade panna cotta med bringebær, marengs og dagen sorbet

3 retter kr 545,- / 515,- per person

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
Grupper i cafeen må velge samme meny

 

SELSKAPSMENY 2
 

Stekt kamskjell med søtpotet pure, brunet smør og marinert fennikel

Helstekt indrefilet av storfe med soppstuing, bakte cherrytomater, grillet brokkolini og estragonsaus

Lune rabarbrakompott med friske jordbær, vaniljeis og tertesmuler

3 retter kr 545 / 515,- per person

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
Grupper i cafeen må velge samme meny

 

MØTEMAT / OVERTIDSMAT

SandwicHER


Velg mellom:
Focaccia, baguette,
surdeigsbrød eller sesambrød

Kylling og bacon
Steak sandwich
Frokostsandwich
Ost og røkt skinke
Røkt laks og eggerøre
Roastbiff, løk og dijones
Bakte grønnsaker og halvmykost
Salami, brie og syltet løk
Reker, avokado og kokt egg

Kr 115,- til 135,- per stk.



Wraps

Reker, chilimajones, avokado
Vegansk med hummus, grønnsaker og peanøttdressing
Bacon, avokado, fetaost
Kylling, bacon, agurk og parmesan
Stekt biffkjøtt, bakte grønnsaker, chilimajones og parmesan

Kr 120,- per stk.

 

dagens suppe

Vi har alltid en suppe på lur.
Kan hentes varm eller kald og det følger med brød.

Kr 125,-