MM_Web_Bilder_Fullscreen_Catering_2.jpg

CATERING

Trenger du mat der du er – vi kommer! Matmagasinet kan levere varm og kald mat til store og små selskap, ordne med oppdekking og stiller gjerne med erfaren kokk og servitør.


Tapas

meny 1


Grønn salat med beter, valnøtter og geitost
Marinerte reker med mangosalsa
Kremet pastasalat med parmesan og bacon
Kjøttboller i tomatsaus
Bbq svinenakke med grillet nykål, mais og ovnsbakt paprika
Bakte poteter med timian og sitron
Brød og aioli

Kr 295.- per person

+ kr 60,- per person for utvalg av spekemat og ost

+ kr 80,- per person for dagens dessert

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

tapas 2


Hjertesalat med grillet asparges, parmesankrem og ristede mandler
Couscoussalat med granateple og mynte
Marinerte reker og mangosalsa
Utvalg av spekemat og ost
Pannekake med crispy duck, vårløk og koriander
Kyllingspyd med nudelsalat
Confitert kalvebryst med bønneragu og sauce vierge
Grillede grønnsaker med parmesan
Bakte poteter og småløk

Kr 395,- per person

+ kr 80,- per person for dagens dessert

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

FINGERMAT

seks typer crostini


Krabbe og avocado
Marinerte reker med paprika og bladpersille
Oksefilet med parmesan og basilikum
Italiensk spekeskinke og hjemmelaget tapenade
Gorgonzola med fiken og valnøtter i honning
Tomat og basilikum

Kr 290,- per person

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

SELSKAP OG BRYLLUP

SELSKAPSMENY 1
 

Tartar av laks med pepperrot, agurk, reddik,
urteemulsjon, salat og rugchips

(Grillet asparges med norsk chevré, crisoy skinke,
ristede mandler og karse)

Andebryst med annapotet, dampet nykål, grillet løk
og appelsin- og soyasaus

(Tre typer ost serveres med tilbehør)

Panna cotta med sjokolade. Serveres med bringebær
og nøttecrunsj

3 retter kr 495,- per person

4 eller 5 retter kr 100,- ekstra per rett

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

SELSKAPSMENY 2


Gratinert sjøkreps med estragon og fennikelsalat

(Carpaccio av kalv med basilikum og
parmesankrem)

Kveite med grillede asparges og sauce vierge

(Tre typer ost serveres med tilbehør)

Rabarbrapai med vaniljekrem og
italiensk marengs

3 retter kr 555,- per person

4 eller 5 retter kr 100,- ekstra per rett

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

MØTEMAT / OVERTIDSMAT

SandwicHER


Velg mellom:
Focaccia eller fint / grovt landbød

Kylling og bacon
Røykelaks og eggesalat
Roastbiff, syltet løk og pepperrotkrem
Bakte grønnsaker og tallegio
Salami, brie og syltet løk
Reker, avokadokrem og kokt egg

Kr 110,- per stk



Wraps


Reker og chilimajones
Hummus, fetaost og bakte grønnsaker
Pulled pork og råkost
Kylling og bacon

Kr 110,- per stk

 

dagens suppe

Vi har alltid en suppe på lur.
Kan hentes varm eller kald og det følger med brød.

Kr 120,-