MM_Web_Bilder_Fullscreen_Catering_2.jpg

CATERING

Trenger du mat der du er – vi kommer! Matmagasinet kan levere varm og kald mat til store og små selskap, ordne med oppdekking og stiller gjerne med erfaren kokk og servitør.


Tapas

meny 1


Kjøttboller i tomatsaus gratinert med mozzarella

Yoghurt marinerte kyllingklubber

Kremet pastasalat med parmesan og bacon

Marinerte reker med ananassalsa

Couscoussalat med grønnsaker, mynte og granateple

Grillede grønnsaker med bakt paprikakrem med basilikum og parmesan

Lun potetsalat med sennep, purreløk og kapers

Brød og aioli


Kr 325.- per person

+ kr 70,- per person for utvalg av spekemat og ost

+ kr 90,- per person for dagens dessert

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
Er dere færre har vi dagens tapas på forespørsel

 

tapas 2


Langtidsbakt svineribbe med soyaglace og koriander

Asiatiske kjøttboller med sterk hoisinsaus

Stekte kamskjell og scampi med sursøt shilisaus

Laksetataki med syltet ingefær, koriander, vårløk og yuzusoya

Ferske vårruller med reker, isbergsalat, agurk og chilimajones

Nudelsalat med confitert and, pak choy, agurk og limedressing

Kålsalat med chili, appelsin og peanøtter

Hjertesalat med østersmarinert brokkoli og ingefærsmuler


Kr 485,- per person

+ kr 90,- per person for dagens dessert

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
Er dere færre har vi dagens tapas på forespørsel

 

julemat

 

 

 

FINGERMAT

seks typer crostini


Krabbe og avocado
Marinerte reker med paprika og bladpersille
Oksefilet med parmesan og basilikum
Italiensk spekeskinke og hjemmelaget tapenade
Gorgonzola med fiken og valnøtter i honning
Tomat og basilikum

Kr 290,- per person

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

SELSKAP OG BRYLLUP

SELSKAPSMENY 1
 

Urtegratinert sjøkreps med fennikelsalat

Hjortefilet med rosenkål, bacon, rødbetpuré, vildemosepoteter og einerbærsjy

Hvit sjokolade pannecotta med multer og mandarinsorbet
 

3 retter kr 495,- per person

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
 

 

SELSKAPSMENY 2


Soyaglasert andebryst med appelsin og gulrotsalat

Torsk med ertepuré, bakte tomater, sprøstekt bacon, vildemosepoteter og skalldyrsaus

Konfektkake med salt karamellganach, syltede kirsebær og skogsbærsorbet

3 retter kr 495,- per person
 

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

MØTEMAT / OVERTIDSMAT

SandwicHER


Velg mellom:
Focaccia eller landbød

Kylling og bacon
Røykelaks og eggesalat
Roastbiff, syltet løk og pepperrotkrem
Bakte grønnsaker og tallegio
Salami, brie og syltet løk
Reker, avokad og kokt egg

Kr 110,- per stk



Wraps


Reker og chilimajones
Hummus, fetaost og bakte grønnsaker
Pulled pork og råkost
Kylling og bacon

Kr 110,- per stk

 

dagens suppe

Vi har alltid en suppe på lur.
Kan hentes varm eller kald og det følger med brød.

Kr 120,-