MM_Web_Bilder_Fullscreen_Catering_2.jpg

CATERING

Trenger du mat der du er – vi kommer! Matmagasinet kan levere varm og kald mat til store og små selskap, ordne med oppdekking og stiller gjerne med erfaren kokk og servitør.


Tapas

meny 1


Kalde retter:
Marinerte reker med ananassalsa
Couscoussalat med grønnsaker, mynte og granateple
Grillede grønnsaker med bakt paprikakrem med basilikum og parmesan
Lun potetsalat med sennep, purreløk og kapers
Kremet pastasalat med parmesan og bacon

Varme retter:
Kjøttboller i tomatsaus gratinert med mozzarella
Chorizo med sopp og småløk
Yoghurt marinerte kyllingklubber

Brød og aioli

Kr 325.- / 355 ,- per person

+ kr 70,- / 85,-  per person for utvalg av spekemat og ost

+ kr 85,- / 95,- per person for dagens dessert

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
Er dere færre har vi dagens tapas på forespørsel

 

tapas 2


Kalde retter:
Kålsalat med chili, appelsin og peanøtter
Laksetataki med syltet ingefær, koriander, vårløk og yuzu-soya
Ferske vårruller med reker, isbergsalat, agurk og chilimajones
Nudelsalat med confitert and, pak choy, agurk og limedressing
Hjertesalat med østersmarinert brokkoli
og ingefærsmuler

Varme retter:
Stekte kamskjell og scampi med sursøt chilisaus
Langtidsbakt svineribbe med soyaglace og koriander
Asiatiske kjøttboller med sterk hoisinsaus


Kr 425,- / 465,- per person

+ kr 85,- / 95,-per person for dagens dessert

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
Er dere færre har vi dagens tapas på forespørsel


 

julemat


JULEfrokost
 

Røkt laks med eggerøre
Reker i creme fraiche, vårløk og dill
Salat med camenbert, krydderkokte pærer og ristede nøtter
Roastbiff med remulade
Juleskinke med sennep

Små grove scones med syltetøy
Hjemmebakt brød, flatbrød og smør

Kr 230,- / 265,- per person

Min. 8 pers og må bestilles to dager i forkant


JULElunsj


Kalde retter:
Reker i creme fraiche, vårløk og dill
Potetlefse med ferskostkrem, røykelaks og ruccola
Risonisalat med torsk og bacon
Salat med camenbert, krydderkokte pærer og ristede nøtter
Rødkålsalat med appelsin og mandler

Varme retter:
Ribbe med soyasaus- og honning glace
Krydret pølse fra Idsøe med eple og sviske

Hjemmebakt brød, flatbrød og smør

Kr 295,- / 325,- per person

 

tradisjonell julemat


Pinnekjøtt fra med tilbehør
Kr 375,- / 395,- 

Langtidsbakt ribbe med tilbehør
Kr 320,- / 345,- 

Riskrem med bringebærcoulis
Kr 85,- / 90,-

Konfektkake med salt karamellganach
og syltede kirsebær
Kr  95,- / 110,- 

LITT AV ALT
Pinnekjøtt, ribbe og riskrem
Kr  530,- / 580,- 
 

JULETAPaS
 

Kalde retter:
Risonisalat med torsk og bacon
Salat med varmrøkt laks, asparges, ferskostkrem og pinjekjerner
Potetlefse med confitert and, eple og plommesaus
Rødkålsalat med appelsin og mandler
Kremet potetsalat med sennep,
kapers og purreløk
Ost med tilbehør
Spekemat

Varme retter:
Ribbe med soyasaus- og honning glace
Krydret pølse fra Idsøe med eple og sviske
Dadler surret i bacon

Brød og aioli

Kr 395,- / 425,-per person

 + 85 / 95,-kr per person for dessert

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
Er dere færre har vi dagens tapas på forespørsel
 

JULEbuffet
 

Røkt laks og eggerøre
Reker i creme fraiche, vårløk og dill
Roastbiff med remulade og rødbeter
Assortert spekemat, rømme og flatbrød
Salat med camenbert, krydderkokte pærer og ristede nøtter
Risonisalat med torsk og bacon
Juleskinke

Svineribbe med sjy
Små timianpølser
Svisker surret i bacon
Rødkål
Ribbesjy
Pinnekjøtt
Kålrotpure
Kokte poteter
Sjy

Konfektkake med salt karamellganach og syltede kirsebær
Riskrem med bringebærsaus

Kr 575,- / 645,- per person

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
 

FINGERMAT

seks typer crostini


Krabbe og avocado
Marinerte reker med paprika og bladpersille
Oksefilet med parmesan og basilikum
Italiensk spekeskinke og hjemmelaget tapenade
Gorgonzola med fiken og valnøtter i honning
Tomat og basilikum

Kr 290,- per person

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

SELSKAP OG BRYLLUP

SELSKAPSMENY 1
 

Urtegratinert sjøkreps med fennikelsalat

Hjortefilet med rosenkål, bacon, rødbetpuré, vildemosepoteter og einerbærsjy

Hvit sjokolade pannecotta med multer og havreflarn
 

3 retter kr 495,- per person

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

SELSKAPSMENY 2


Soyaglasert andebryst med appelsin og gulrotsalat

Torsk med ertepuré, bakte tomater, sprøstekt bacon, vildemosepoteter og skalldyrsaus

Konfektkake med salt karamellganach, syltede kirsebær og pikekyss

3 retter kr 495,- per person
 

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

MØTEMAT / OVERTIDSMAT

SandwicHER


Velg mellom:
Focaccia, surdeigsbaguette eller rugbrød

Kylling og bacon
Steak sandwich
Frokostsandwich
Røykelaks og eggesalat
Roastbiff, løk og remulade
Bakte grønnsaker og taleggio
Salami, brie og syltet løk
Reker, avokado og kokt egg

Kr 115,- til 125,- per stk.



Wraps


Reker og chilimajones
Hummus, fetaost og bakte grønnsaker
Pulled pork og råkost
Kylling og bacon

Kr 115,- per stk.

 

dagens suppe

Vi har alltid en suppe på lur.
Kan hentes varm eller kald og det følger med brød.

Kr 120,-