IMG_6890.jpg

CATERING

Trenger du mat der du er – vi kommer! Matmagasinet kan levere varm og kald mat til store og små selskap, ordne med oppdekking og stiller gjerne med erfaren kokk og servitør.

konfirmasjonsMENYer

Meny 1

Kalde retter:

Cæcarsalat med kylling, bacon, parmesan, hvitløkskrutonger og aioli
      Italiensk salami, ost, melon og jordbær
Tomat og mozzarella med olivenolje, ruccula og basilikum
Pastasalat med karridressing, grønnsaker og parmesan            

Varme retter:

Pai med skinke, tomat og fetaost
Kjøttboller i tomatsaus med parmesan
Chili og ingefær marinert scampi
Amandinepoteter med gremolata

Hjemmebakt focaccia og aioli

Kr 345,- / 385,-
ta med / inne

MENY 2


Kalde retter:

Grønn salat med grillede grønnsaker og parmesan
Pastasalat med karridressing og reker                                                   
Spyd med minimozzarella, tomater fra Rennesøy, basilikum og oliven
Sashimi av laks med syltet ingefær, vårløk, sesam, koriander og soyasaus
Asiatisk ytrefilet med vårløk, koriander, peanøtter, sesam og mango                              

Varme retter:

Pai med tomat, spinat og fetaost
Langtidsbakt svinenakke med bbqsaus og grillet nykål                                                                  
Kyllingbryst involtini med parmaskinke, mozzarella, sitron og salvie
Amandinepoteter med chorizo og sopp

Hjemmebakt focaccia og aioli

Kr 435,- / 475,-
ta med / inne


Desserter

Friske bær med vaniljekrem og marengs
Sjokolademousse med rørte bjørnebær
Hvit sjokoladepannacotta med bringebærcoulis
Dronning Maud pudding

Kr 85,- / 95,-
ta med / inne

kaker

Festkake
Nøttebunn med eggekrem, pisket krem, bær og frukter
Kr 680,- / 750,-
ta med / inne

Italiensk sjokoladekake med krem og pasjonsfruktsirup
Kr 550,- / 650,-
ta med / inne

Tapas

tapas 1
 

Kalde retter:

Risonipasta med reker, oliven, rødløk, paprika, erter, parmesan og gremolata
Salat med gratinert chevré, rødbeter, druer og valnøtter
Italiensk spekemat og ost
Marinerte oliven

Varme retter: 

Pai med spinat, tomat og fetaost
Kjøttboller i tomatsaus med basilikum og parmesan
Grillet svinenakke med chorizo og gremolata
Ovnsbakte amandinepoteter

Hjemmebakt focaccia og aioli

Kr 295.- / 355 ,-
ta med / inne


Valgfri dessert:
(en dessert per bestilling)

Friske bær med vaniljekrem og marengs
Sjokolademousse med rørte bjørnebær
Hvit sjokoladepannacotta med bringebærcoulis

Kr 85,- / 95,-
ta med / inne
 

TAPAS 2
 

Kalde retter:

Sashimi av laks med ponzusaus, syltet ingefær, vårløk, sesamfrø og koriander
Risonipasta med stekte kamskjell, reker, oliven og rødløk
Asian style grillet ytrefilet av okse med mango, papaya og koriander
Grønn salat med grillet grønnsaker og parmesan


Varme retter:

Ingefær og chili marinerte argentinske reker
Torsk med spicy tomatsaus, oliven og parmesan
Grillet svinenakke med chorizo og gremolata
Lun potetsalat med sennepsvinaigrette, vårløk og kapers

Focaccia med aioli

Kr 395,- / 465,-
ta med / inne


Desserter


(en dessert per bestilling)

Friske bær med vaniljekrem og marengs
Sjokolademousse med rørte bjørnebær
Hvit sjokoladepannacotta med bringebærcoulis

Kr 85,- / 95,-
ta med / inne
 

 

FINGERMAT

Meny 1
seks typer crostini


Reker og avokado
Brandad med oliven og sitron
Oksefilet med ruccula, aioli og parmesan
Italiensk fennikelsalami med brie de meaux
Gorgonzola med fiken, valnøtter og honning
Ricotta og bakt paprika

Kr 275,- / 295,-
ta med / inne

Meny 2


Spyd med minimozzarella, tomat, oliven og basilikum
Hjertesalat med laks fra Frøya og ananassalsa
Crostini med reker og avokado
Wrap med pulled pork
Miniburger med crispy kylling, ruccula og chilimajones

Dessert:
Minibrownie med sjokoladeganache og
karameliserte hasselnøtter

Kr 325,- / 365,-
ta med / inne


Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

SELSKAP OG BRYLLUP

SELSKAPSMENY 1
 

 Skalldyrsuppe med stekt kamskjell og juliennegrønnsaker

 Pannestekt kveite med sellerirotpuré, grillet brokkolini, grønnkål
og beurre blanc med syrlig eple, gressløk og granateple
Serveres med ovnsbakte poteter

Sjokolademousse med krydderkokte bjørnebær, yoghurtsorbet og karamellisert, hvit sjokolade

3 retter kr 495,- / 545,- per person
ta med / inne

 

SELSKAPSMENY 2

Sjøkreps med stekt gnocchi, sellerirotpuré og skalldyrsaus

Hjort med grillet småløk, rosettkål, persillerotpuré og timiansjy med tyttebær
Serveres med ovnsbakte poteter

Cremé brulee med vanilje, karamellisert hvit sjokolade og mandarinsorbet

3 retter kr 545 / 495,- per person

 

SELSKAPSMENY 3
 

 Skalldyrsuppe med stekt kamskjell og juliennegrønnsaker.

 Pannestekt kveite med sellerirotpuré, grillet brokkolini, grønnkål
og beurre blanc med syrlig eple, gressløk og granateple

Grillet indrefilet med estragonsjy, bakt persillerot, tomater og små ovnsbakte poteter

Tre norske oster, serveres med eplekompott og økologisk knekkebrød

Sjokolademousse med krydderkokte bjørnebær, yoghurtsorbet og karamellisert, hvit sjokolade

5 retter kr 675,- / 745,- per person 
ta med / inne

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
Grupper i cafeen må velge samme meny

 

 

MØTEMAT / OVERTIDSMAT

SandwicHER


Velg mellom:
Focaccia, baguette (fin og grov) eller
surdeigsbrød

Kylling og bacon
Steak sandwich
Frokostsandwich
Ost og røkt skinke
Røkt laks og eggerøre
Roastbiff, løk og dijones
Bakte grønnsaker (vegan)
Salami, brie og syltet løk
Reker, avokado og kokt egg

Kr 115,- til 135,- per stk.



Wraps

Reker, chilimajones, avokado
Bacon, avokado, fetaost
Kylling, bacon, agurk og parmesan
Pulled pork med marinert kålsalat

Kr 120,- per stk.

 

dagens suppe

Vi har alltid en suppe på lur.
Kan hentes varm eller kald og det følger med brød.

Kr 125,-