IMG_6890.jpg

CATERING

Trenger du mat der du er – vi kommer! Matmagasinet kan levere varm og kald mat til store og små selskap, ordne med oppdekking og stiller gjerne med erfaren kokk og servitør.

JUL

julefrokost


Røkt laks med sennepssaus
Reker i creme fraiche, vårløk og dill
Roastbiff med rødbetsalat og syltet løk
Nøtteskinke med eggerøre
Lun camenbert med eplekompott

Små grove scones med syltetøy
Hjemmebakt brød, økologisk knekkebrød,
smør og aioli

Kr 230,- / 265,- per person

julelunsj


Kalde retter:

Couscoussalat med grillede grønnsaker
Røkt laks med eggerøre og gressløk
Reker i creme fraiche, vårløk og dill
Fenalår med flatbrød og rømme

Varme retter: 

Pai med chorizo og purreløk
Ribberull med rødkål, timianpølser og sennepsjy
Stekte poteter med grillet løk og rosenkål

Hjemmebakt brød, økologisk knekkebrød,
smør og aioli

Kr 295,- / 335,- per person


juletapas

Kalde retter:

Salat med gratinert chevré, rødbeter, stekte epler, hasselnøtter og balsamicodressing
Couscoussalat med grillede grønnsaker
Chilimarinerte reker med bakt paprika og persille
Fenalår med rømme og flatbrød

Varme retter: 

Bakt laks med urtedressing og dill
Langtidsbakt ribberull med rødkål og sennespsjy
Confitert andelår med stekte jordskokker
Timianpølser, bacon og grillet løk
Ovnsbakte poteter med rosenkål og svisker

Hjemmelaget focaccia og aioli

Kr 395,- / 465,- per person

julebuffet

Kalde retter:

Røkt laks med sennepsaus
Reker i creme fraiche, vårløk og dill
Roastbiff med rødbetsalat og syltet løk
Nøtteskinke med eggerøre
Lun camenbert med eplekompott

Varme retter: 

Pinnekjøtt fra A. Idsøe serveres med kålrotstappe,
vossakorv, kokte poteter og sjy

Langtidsbakt ribberull fra A. Idsøe serveres med timianpølse, svisker, rosenkål,
rørte tyttebær, kokte poteter og ribbesjy med sennep

Dessert: 

Riskrem med vanilje og bringebærcoulis
Karamellpudding med pisket krem og karamellsaus

Hjemmebakt brød, økologisk knekkebrød,
smør og aioli

Kr 575,- / 645,- per person

tradisjonell julemat

Pinnekjøtt fra A. Idsøe serveres med kålrotstappe,
vossakorv, kokte poteter og sjy

Kr 385,- / 425,- per person

Langtidsbakt ribberull fra A. Idsøe serveres med timianpølse, svisker, rosenkål,
rørte tyttebær, kokte poteter og ribbesjy med sennep

Kr 345,- / 385,- per person

desserter

Riskrem med vanilje og bringebærcoulis
Kr 85,- / 95,- per person

Multekrem med havreflarn og pistasjnøtter
Kr 95,- / 110,- per person

Karamellpudding med pisket krem og karamellsaus
Kr 95,- / 110,- per person

Hovedregelen er min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

tapas

tapas 1
 

Kalde retter:

Salat med gratinert chevré, rødbeter, stekte epler, hasselnøtter og balsamicodressing
Risonisalat med grønnsaker, parmesan og grønn pesto
Italiensk salami, norsk ost fra Kjerringøy
og marinerte oliven

Varme retter: 

Ovnsbakt laks med urtedressing og dill
Pai med chorizopølse, vårløk og ost
Kjøttboller i en litt sterk tomatsaus og parmesan
Ovnsbakte amandinpoteter

Hjemmelaget focaccia og aioli

Kr 325, - / 365, -
med / inne


Desserter


valgfri dessert:
(en dessert per bestilling)

Kirsebærkompott med mascarponekrem og karamelliserte hasselnøtter
Sjokolademousse med blåbærkompott
Hvit sjokoladepannacotta med bringebærcoulis

Kr 85, - / 95, -
med / inne

Hovedregelen er min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
 

TAPAS 2
 

Kalde retter:

Hvitløksmarinerte reker med chilli og koriander
Couscous med grillede grønnsaker, aprikos, granateple og koriander
Rå laks fra Frøya med vårløk, koriander, syltet ingefær og ponzusaus
Salat med andeconfit, grønnsaker og sesamdressing



Varme retter:

Soyaglasert svinenakke med sesam og vårløk
Grillet kyllingbryst med estragonsjy
Grillet squash, fennikel, aubergine og sjalottløk
Ovnsbakte poteter med lettsyltet sopp
og persille

Focaccia med aioli

Kr 395, - / 465, -
ta med / inne


Desserter


valgfri dessert:
(en dessert per bestilling)

Kirsebærkompott med mascarponekrem og karamelliserte hasselnøtter
Sjokolademousse med blåbærkompott
Hvit sjokoladepannacotta med bringebærcoulis

Kr 85, - / 95, -
med / inne

Hovedregelen er min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
 
 

 

FINGERMAT

Meny 1
seks typer crostini


Krabbe og avokado
Marinerte reker med paprika og persille
Rosastekt oksefilet med basilikumspesto
Italiensk fenniksalami med brie de meaux
Gorgonzola med fiken og honning
Auberginepuré med hvitløk og fetaost

Kr 275, - / 295, -
med / inne

Meny 2


Spyd med minimozzarella, tomat, oliven og basilikum
Hjertesalat med laks fra Frøya og ananassalsa
Wrap med marinerte reker, chilimajones og hjertesalat
Bruschetta med rosastekt filet av okse med grønn pesto
Miniburger med soyaglasert svinenakke og marinert rødkålsalat

Dessert:
Minibrownie med sjokoladeganache og
karamelliserte hasselnøtter

Kr 325, - / 365, -
ta med / inne


Min. 10 pers og må bestilles til dager jeg forkant

 

SELSKAP OG BRYLLUP

SELSKAPSMENY 1
 

Skalldyrsuppe med stekt sjøkreps, fennikel, stangselleri og gressløk

Mørbrad av hjort med rosettkål, mandelpotetpuré,
grillet løk og sjysaus med rips og timian

Sjokolademousse med syltede kirsebær, bringebærsorbet
og karamelliserte hasselnøtter

Kr 545,-

 

SELSKAPSMENY 2

Grillet kamskjell med jordskokkpuré,
reddik og nordisk salsa

Pannestekt torskerygg med karamellisert blomkålpuré, grillet løk,
semitørkede tomater, skalldyrsaus og smørstekte poteter

Creme Caramel med pajonsfruktsorbet
og friske bær

Kr 545,-

 

SELSKAPSMENY 3
 

Grillet kamskjell med jordskokkpuré, reddik og nordisk salsa

Pannestekt torskerygg med grillet løk,
semitørkede tomater og skalldyrsaus

Mørbrad av hjort med rosettkål, mandelpotetpuré
og sjysaus med rips og timian

3 oster med økologisk knekkebrød og eplekompott

Creme Caramel med pajonsfruktsorbet
og friske bær

Kr 745,-


Spør oss gjerne om større eller mindre menyer.
Vi tilpasser menyer etter ønsker og anledning. 

Min. 10 pers og må bestilles ti dager i forkant.
Grupper i kafeen må velge samme meny.

 

 

MØTEMAT / OVERTIDSMAT

SandwicHER


Velg mellom:
Focaccia, surdeigsbaguette (fin og grov)
og rugbrød


Kylling og bacon
Frokostsandwich
Ost og røkt skinke
Røkt laks og eggerøre
Roastbiff, løk og dijones
Bakte grønnsaker (veganer)
Salami, brie og syltet løk
Reker, avokado og kokt egg

Kr 115, - til 150, - pr stk.


wraps

Reker, chilimajones, avokado
Bacon, avokado, fetaost
Kylling, bacon, agurk og parmesan
Pulled svinekjøtt med marinert kålsalat

Kr 125, - pr stk.

 

dagens suppe

Vi har alltid en suppe på lur.
Kan hentes varmt eller kaldt og det følger med brød.

Kr 125, -