Matmagasinet_Mars21_219.jpg

RESTAURANT

Velkommen til oss! Hjemmelaget mat i staselige lokaler, trivelige folk – midt i Ledaalparken!

 

MENY

 

lunsj TIL 16.00 (MANDAG OG SØNDAG 18.00)
                                                                                      

AÇAI-BOWL MED GRANOLA, KOKOS, BANAN, KIWI, BÆR OG MANDELSMØR (ma) VE
KR 175,-

AMERIKANSKE PANNEKAKER MED BACON OG RØRTE BÆR (h,m,e)
KR 175,-

WRAP MED FALAFEL, KÅLSALAT, TOMAT, KORIANDER OG SPICY HUMMUS (h) VE                                   
KR 175,-

WRAP MED PULLED PORK, KÅLSALAT, SYLTET LØK, AGURK, KORIANDER, SESAM OG CHIPOTLEMAJONES (h,e,sf,sn,su)
KR 185,-                         

CROISSANT MED RØKT SKINKE OG GRUYÈRE (h,m,e)
KR 110,-

AVOKADOTOAST PÅ LANDBRØD MED AVOKADO, STEKT EGG, PICO DE GALLO OG CHILIOLJE (h,m,e) V  
KR 245,-

CLUB PÅ FOCACCIA MED KYLLING BACON, TOMAT, PARMESAN OG AIOLI (h,m,e,sn,su)
KR 185,-

REKER I CRÈME FRAÎCHE RUGBRØD, KOKT EGG, AGURK, VÅRLØK OG DILL (h,r,m,e,sk,su)
KR 265,-                   

STEAK SANDWICH MED PEPPERBIFF, SPRØSTEKT LØK, SOPPTAPENADE, ESTRAGON OG POMMES FRITES (h,m,e,sn,su) 
KR 295,-    
     
BONDEOMELETT MED BACON, POTET, TOMAT OG COMTÉ (m,e)
KR 225,-            

DAGENS SUPPE, DAGENS RETT & DAGENS DESSERT

PIZZA - HELE DAGEN
                                                                                     

MARGHERITA - TOMATSAUS, MOZZARELL OG BASILIKUM (h,m) V
KR 245,-

VEGANSK - GREMOLATA, ARTISJOKK, TOMAT, PAPRIKA OG SYLTET SOPP (h,su) VE
KR 265,-

PARMASKINKE - TOMATSAUS, MOZZARELLA, PARMESAN OG RUCCOLA (h,m)
KR 265,-

SPICY NDUJA - TOMATSAUS, MOZZARELLA, GRUYÈRE, SPICY SALAMI OG SOPP (h,m,su)                                                                      
KR 265,-

FENNIKELSALAMI - HVIT SAUS, RØDLØK, SORTE OLIVEN, MOZZARELLA OG TIMIAN (h,m)      
KR 265,-

COPPA DI PARMA - HVIT SAUS, MOZZARELLA, FØNIX, PÆRE, RUCCOLA, VALNØTTER OG HOT HONEY (h,m,va)      
KR 265,-

TRØFFEL - HVIT SAUS, MOZZARELLA, TRØFFELSALAMI OG TRØFFELPECORINO (h,m,e,sn)
KR 275,-      

SALATER OG VARMRETTER - HELE DAGEN


SALAT MED GRATINERT CHÈVRE, RØDBETER, DRUER, TOMAT OG HASSELNØTTER (m,ha,su) V
KR 285,-

SALAT MED PANERT KYLLINGBRYST, SYLTEDE GRØNNSAKER, AGURK, PEANØTTER, HOISIN, SESAMDRESSING (h,e,p,s,sf,su)     
KR 295,-                                                     

DAMPEDE BLÅSKJELL MED ØSTERSAUS, CHILI, HVITLØK, KORIANDER, AIOLI OG POMMES FRITES (e,bl,s,sn,su)                
KR 325,-

RISOTTO MED STEINSOPP, KANTARELLER, GULBETER, MANDLER OG PARMESAN (m,ma,su) V        
KR 345,-

PIGGVAR MED SYLTET AROMASOPP, SPINAT, GRILLET SITRON, KYLLINGSJY OG POTETPURÉ (m,fi,su)               
KR 465,-

ANGUSBURGER MED TRØFFELMAJONES, CHEDDAR, BACON, KARAMELLISERT LØK OG POMMES FRITES (h,m,e,sn,su)
KR 325,-
              

tillegg FRA 16.00 TIRSDAG TIL LØRDAG

BOUILLABAISSE MED KVEITE, SJØKREPS, BLÅSKJELL, POTET OG KRUTONGER (h,m,sk,fi,bl,se,su)                 
KR 485,-

GRILLET INDREFILET MED ASPARGESBØNNER, LØKRINGER, GRØNN PEPPERSAUS OG POMMES FRITES (h,m,e,su)                             
KR 495,-     

CÔTE DE BOEUF KR. 145,- per 100 gr. (mellom 800 gr. til 1200gr per stk.)
SERVERES MED BROKKOLINI, SIDESALAT, BEARNAISE OG POMMES FRITES (m,e) 
+65 per pers                                                                                                                                                                                                                                 

snacks FRA 16.00 tirsdag til lørdag

SALTE MANDLER / GORDAL OLIVEN / TRØFFELCHIPS                       
KR 75,-

HJEMMELAGET POTETCHIPS MED KALIXLØYROM OG RØROSRØMME (m,fi)
KR 185,-

CHARCUTERIE (150 gr)
KR 295,-

HVITLØKSBRØD MED MOZZARELLA OG PARMESAN (h,m) V 
KR 125,-  
   
PIZZETTA MED TRØFFELSALAMI OG TRØFFELPECORINO (h,m)
KR 165,-

PIZZETTA MED KALIXLØYROM, RØROSRØMME, POTET, GRUYÈRE OG PARMESAN (h,m,fi)   
KR 185,-                                                                                         

forretter FRA 16.00 tirsdag til lørdag
                                                                                          

RØDBETECARPACCIO MED NYR, ESTRAGONEMULSJON OG SMØRSTEKT RUGBRØD (h,r,m,e,sn,su)          
KR 225,-

ÅPEN RAVIOLI TASKEKRABBE, LØYROM, ESTRAGON, BEURRE BLANC (h,m,e,sk,fi,su)      
KR 325,-                                                            

HUMMERHALE I BRIOCHE MED ESTRAGON, FENNIKEL OG DILL (h,m,e,sk,sn,su)
KR 385,-

TOSTADA MED LAKS, AVOKADO, MANGO, RØDLØK OG KORIANDER (fi,sf)                          
KR 255,-                

TARTAR AV OKSE MED RØKT BEINMARGEMULSJON OG POTETCHIPS (e,sn,su)                      
KR 265,-


DESSERT FRA 16.00 tirsdag til lørdag

NORSKE BRINGEBÆR MED HVIT SJOKOLADE, RØDBETE OG BRINGEBÆRSORBET (m)
KR 165,-

SEMIFREDDO MED PISTASJ, MØRK SJOKOLADE OG CARAMELIA (m,e,n)                
KR 165,-                                                     

HJEMMELAGET IS OG SORBET (m,e,)                                      
KR 145,-

BRILLAT SAVARIN MED KVEDEKOMPOTT, FRENCH TOAST (h,m,e)
KR 185,-                                                                                                


TRE-RETTER (TIRSDAG TIL LØRDAG FRA 16.00)

GRILLET KAMSKJELL
JORDSKOKKPURÉ, BRUNET SMØR, REDDIK (m,bl)

STEKT KVEITE
KANTARELLER, NYLØK, ØRRETROGN, BEURRE BLANC (m,fi,su)

NORSKE PLOMMER
VARM COOKIE, KANELSMULER, VANILJEIS (h,m,ma)

KR 745,-

h=hvete r=rug m=melk e=egg fi=fisk pi=pistasjnøtter ha=hasselnøtter p=peanøtter ma=mandler su=sulfitt s=soya sf=sesam sn=sennep se=selleri sk=skalldyr l=lupin b=bløtdyr

 
 
 

   

 

Hjertelig velkommen!