Matmagasinet_Mars21_219.jpg

RESTAURANT

Velkommen til oss! Hjemmelaget mat i staselige lokaler, trivelige folk – midt i Ledaalparken!

 

MENY

 

lunsj TIL 16.00 (MANDAG OG SØNDAG 18.00)
                                                                                      

AMERIKANSKE PANNEKAKER MED RØRTE BÆR OG MARSCAPONEKREM (g,m,e)
KR 165,-

WRAP MED FALAFFEL, HUMMUS, RØDKÅL, GULROT OG SYLTET LØK (g) VE
KR 175,-

WRAP MED PULLED PORK, SYLTEDE GRØNNSAKER, KORIANDER, SESAMFRØ OG CHILIMAJONES (g,e,m,sn,sf,su)
KR 185,-

CROISSANT MED OST OG SKINKE (g,m,e)
KR 95,-

CLUB PÅ FOCACCIA MED KYLLING BACON, TOMAT, PARMESAN OG AIOLI (g,m,e,sn,su)
KR 175,-

PANUZZO MED TOMAT, BASILIKUMSPESTO, RUCCOLA, MOZZARELLA OG PARMESAN (g,m,n) V
KR 195,-                                                   

PANUZZO MED MORTADELLA, PISTASJPESTO, RUCCOLA, MOZZARELLA OG PARMESAN (g,m,n)
KR 225,-                       

REKER PÅ RUGBRØD MED KOKT EGG, VÅRLØK, AGURK OG KARSE (g,m,e,sk)
KR 225,-          

STEAK SANDWICH PÅ LANDBRØD MED YTREFILET, GRILLEDE GRØNNSAKER, ESTRAGONMAJONES, PARMESAN OG POMMES FRITES (g,m,e,sn)
KR 265,-                        

DAGENS SUPPE
KR 225,-

DAGENS RETT
KR 295,-

PIZZA - HELE DAGEN
                                                                                     

MARGHERITA - TOMATSAUS, MOZZARELL OG BASILIKUM (g,m) V
KR 225,-

VEGANSK - GREMOLATA, ARTISJOKK, TOMAT, PAPRIKA OG SYLTET SOPP (g,su) VE
KR 255,-

PARMASKINKE - TOMATSAUS, MOZZARELLA, PARMESAN OG RUCCOLA (g,m)
KR 255,-

SPICY NDUJA - TOMATSAUS, MOZZARELLA, GRUYÈRE, SPICY SALAMI OG SOPP (g,m,su)                                                                      
KR 255,-

FIRE OSTER - HVIT SAUS, MOZZARELLA, GRUYÈRE, RÅBLÅ OG PARMESAN (g,m) V                 
KR 255,-

ASPARGES - HVIT SAUS, MOZZARELLA,GRUYÈRE, RAMSLØK, BACON (g,m,n)
KR 255,-

TRØFFEL - HVIT SAUS, TRØFFELSALAMI OG TRØFFELPECORINO (g,m,e,sn)
KR 265,-      

SALATER OG VARMRETTER - HELE DAGEN


SALAT MED GRATINERT CHÈVRE, RØDBETER, DRUER, TOMAT OG HASSELNØTTER (m,n) V
KR 265,-

CÆCARSALAT MED GRILLET KYLLINGBRYST, BACON, KRUTONGER OG PARMESAN (g,m,e,f,sn)                        
KR 275,-

LINGUINE MED SPICY TOMATSAUS, ASPARGES, GREMOLATA OG PARMESAN (g,m,e,su) V
KR 275,-                                                                   

LINGUINE MED SPICY TOMATSAUS TASKEKRABBE, GREMOLATA OG PARMESAN (g,m,e,sk,su)
KR 295,-
                                                        
DAMPEDE BLÅSKJELL MED ØSTERSAUS, CHILI, HVITLØK, KORIANDER, POMMES FRITES OG AIOLI (g,e,bl,sk,sn,su)                     
kr 295,-

SMØRSTEKT KVEITE MED URTECRUMBLE, KARAMELISERT KÅLPURÉ OG BEURRE BLANC MED ROGN (g,m,f,su)
KR 395,-         

ANGUSBURGER BBQ MED BACON, CHEDDAR, SYLTET RØDLØK OG POMMES FRITES (g,m,sn,su)
KR 295,-
              

FRA 16.00 TIRSDAG TIL LØRDAG

STEKT ANDEBRYST MED GLASERTE GULBETER, ROSETTKÅL, KYLLINGSJY OG FONDANTPOTET (m)
KR 395,-

CÔTE DE BOEUF 700 GR. BRASICCA, SIDESALAT, BEARNAISE, POMMES FRITES (m,e,sn)                        
KR 1290,- + 55 per pers      
                                                                   

snacks FRA 16.00 tirsdag til lørdag

SALTE MANDLER / GORDAL OLIVEN / TRØFFELCHIPS                       
KR 65,-

HJEMMELAGET POTETCHIPS MED KALIXLØYROM, RØROSRØMME (m,f)
KR 185,-

CHARCUTERIE (150 gr)
KR 245,-

HVITLØKSBRØD MED MOZZARELLA OG PARMESAN (g,m) V 
KR 95,-  
   
PIZZETTA MED TRØFFELSALAMI, TRØFFELPECORINO (g,m)
KR 155,-

PIZZETTA MED ASPARGES, BACON, RAMSLØK, GRUYÈRE, MOZZARELLA (g,m,f)           
KR 145,-                                                      
              

forretter FRA 16.00 tirsdag til lørdag
                                                                                          

GRILLET ASPARGES MED POSJERT EGG, URTE-EMULSJON OG RUGCRUMBLE (g,e) V
KR 185,-                                                            

KRABBERØRE MED ESTRAGON, DILL, AGURK OG REDDIK (m,e,sk,sn)                          
KR 195,-       

HUMMERHALE I BRIOCHE MED ESTRAGONMAJONES, FENNIKEL OG KARSE (g,m,e,sn,sk)
KR 345,-

RÅMARINERT LAKS MED RØMME OG LØYROMKREM, VILLE VEKSTER I FRA BRIMSE OG RUG (g,m,e,f)                
KR 255,-                

TARTAR AV STORFE MED KOREANSK CHILI, SESAMFRØ, KORIANDER, SYLTET LØK OG RISCHIPS (g,sf,s,su)           
KR 245,-


DESSERT FRA 16.00 tirsdag til lørdag

RABARBRA MED PÂTE SABLÉE, KOMPOTT, VANILJEKREM OG CRUMBLE (g,m,e)
Kr 145,-

SEMIFREDDO MED KARAMELLISTERTE PISTASJNØTTER OG CARAMELIASAUS (g,m,e,n)                     
KR 145,-                                                     

HJEMMELAGET IS OG SORBET (g,m,e,)                                      
KR 125,-

UTVALGTE OSTER MED HONNINGNØTTER, RUGBRØD (g,m,n)
KR 195,-                                                                                                

tre- RETTER FRA 16.00 tirsdag til lørdag
(kan forhåndbestilles til før 16.00)


GRILLET KAMSKJELL
SAUCE VIERGE, AGURK, UNGE URTER FRA BRIMSE (f,su,g,m)

STEKT PIGGVAR
POTETPURÉ, CONFITERTE TOMATER, RAMSLØK, KYLLINGSJY, PUFFET VILRIS  (m,f,su)

FLØTEIS
HONNING OG INGEFÆRSIRUP, HONNYCOMB OG HIPPEN  (g,m,e)

KR 675,-

 g=gluten m=melk e=egg fi=fisk n=nøtter p=peanøtter su=sulfitt s=soya sf=sesam sn=sennep se=selleri sk=skalldyr l=lupin b=bløtdyr

 
 
 

   

 

Hjertelig velkommen!