Matmagasinet_Mars21_219.jpg

RESTAURANT

Velkommen til oss! Hjemmelaget mat i staselige lokaler, trivelige folk – midt i Ledaalparken!

 

MENY

 

lunsj TIL 16.00 (MANDAG OG SØNDAG 18.00)
                                                                                      

AÇAI-BOWL MED GRANOLA, KOKOS, BANAN, KIWI, BÆR OG MANDELSMØR (ma) VE
KR 175,-

AMERIKANSKE PANNEKAKER MED BACON OG RØRTE BÆR (h,m,e)
KR 175,-

WRAP MED ØSTERSSOPP, SYLTET KÅL OG GULROT, KOREAN BBQ, SESAM OG PEANØTTER (h,sf,su,se,p) VE                    
KR 175,-

WRAP MED PULLED CHICKEN, KIMCHI, AGURK, KORIANDER. SESAM OG PEANØTTER (h,e,sf,su,se,p)
KR 185,-                         

CROISSANT MED RØKT SKINKE OG GRUYÈRE (h,m,e)
KR 110,-

AVOKADOTOAST PÅ LANDBRØD MED AVOKADO, STEKT EGG, CONFITERTE TOMATER OG CHILIFLAK (h,e) V  
KR 225,-

CLUB PÅ FOCACCIA MED KYLLING BACON, TOMAT, PARMESAN OG AIOLI (h,m,e,sn,su)
KR 185,-

REKER I CRÈME FRAÎCHE RUGBRØD, KOKT EGG, AGURK, VÅRLØK OG DILL (h,r,e,m,sk)                                                              
KR 265,-                   

STEAK SANDWICH PÅ LANDBRØD MED YTREFILET, GRILLEDE GRØNNSAKER, CHILIMAJONES, PARMESAN OG POMMES FRITES (h,m,e,sn)
KR 285,-         

FRITATTA MED RØDLØK, SPICY TOMATSAUS, LABNEH, SUMAC OG URTESALAT (e,m) V                                                                           
KR 225,-            

DAGENS SUPPE, DAGENS RETT & DAGENS DESSERT

PIZZA - HELE DAGEN
                                                                                     

MARGHERITA - TOMATSAUS, MOZZARELL OG BASILIKUM (h,m) V
KR 245,-

VEGANSK - GREMOLATA, ARTISJOKK, TOMAT, PAPRIKA OG SYLTET SOPP (h,su) VE
KR 265,-

PARMASKINKE - TOMATSAUS, MOZZARELLA, PARMESAN OG RUCCOLA (h,m)
KR 265,-

SPICY NDUJA - TOMATSAUS, MOZZARELLA, GRUYÈRE, SPICY SALAMI OG SOPP (h,m,su)                                                                      
KR 265,-

FENNIKELSALAMI - HVIT SAUS, RØDLØK, SORTE OLIVEN, MOZZARELLA OG TIMIAN (h,m)      
KR 265,-

ASPARGES - HVIT SAUS, MOZZARELLA, BACON, RAMSLØK OG RUCCOLA (h,m)      
KR 265,-

TRØFFEL - HVIT SAUS, MOZZARELLA, TRØFFELSALAMI OG TRØFFELPECORINO (h,m,e,sn)
KR 275,-      

SALATER OG VARMRETTER - HELE DAGEN


SALAT MED GRATINERT CHÈVRE, RØDBETER, DRUER, TOMAT OG HASSELNØTTER (m,ha) V
KR 285,-

SALAT MED PARMASKINKE BØFFELMOZZARELLA, TOMAT, RAMSLØKPESTO, MELON, MANDLER (m,ma)          
KR 295,-                                                     

DAMPEDE BLÅSKJELL MED ØSTERSAUS, CHILI, HVITLØK, KORIANDER, AIOLI OG POMMES FRITES (e,bl,sk,sn,su,s)                
KR 325,-

STEKT KVEITE MED SPINAT, RAMSLØK, ASPARGES, BEURRE BLANC MED EPLE OG SMÅPOTET (f,m)                     
KR 425,-

PASTA VONGOLE MED CHILI, HVITLØK, SJALOTTLØK, HVITVIN OG BLÅSKJELLKRAFT (h,m,e,bl,su)             
KR 325,-

ANGUSBURGER MED TRØFFELMAJONES, CHEDDAR, BACON, KARAMELLISERT LØK OG POMMES FRITES (h,m,e,sn,su)
KR 315,-
              

FRA 16.00 TIRSDAG TIL LØRDAG

GNOCCHI MED RAMSLØK, PINJEKJERNER, PURRE, ASPARGES OG PARMESAN (h,m,e) V        
KR 315,-

GRILLET LAM MED POLENTA, CHIMICHURRI, GRILLET VÅRLØK OG SJY (m,sn)                               
KR 465,-     

CÔTE DE BOEUF KR. 145,- per 100 gr.
SERVERES MED ASPARGESBØNNER, SIDESALAT, BEARNAISE OG POMMES FRITES (m,e)      
+65 per pers                                                                                                                                                                                                            
                                                                   

snacks FRA 16.00 tirsdag til lørdag

SALTE MANDLER / GORDAL OLIVEN / TRØFFELCHIPS                       
KR 65,-

HJEMMELAGET POTETCHIPS MED KALIXLØYROM OG RØROSRØMME (m,f)
KR 185,-

CHARCUTERIE (150 gr)
KR 295,-

HVITLØKSBRØD MED MOZZARELLA OG PARMESAN (h,m) V 
KR 115,-  
   
PIZZETTA MED TRØFFELSALAMI OG TRØFFELPECORINO (h,m)
KR 165,-

PIZZETTA MED KALIXLØYROM, RØROSRØMME, POTET, GRUYÈRE OG PARMESAN (h,m,fi)   
KR 185,-     

MONT D`OR MED POTET OG CORNICHONS (m,su)
KR 545,-          
                                                                                                   

forretter FRA 16.00 tirsdag til lørdag
                                                                                          

HVITE ASPARGES MED EGGEKREM, BRUNET SMØR, MANDLER OG RAMSLØKKAPERS (e,m,ma,r)              
KR 225,-

GRATINERT SJØKREPS MED BLACK PEPPERGLACE, KORIANDER OG GRILLET SURDEIGSBRØD (h,m,e,sk,se)  
KR 365,-                                                            

HUMMERHALE I BRIOCHE MED ESTRAGON, FENNIKEL OG DILL (h,m,e,sk,sn)
KR 375,-

CEVICHE AV KVEITE MED FERMENTERT TOMAT, LØPSTIKKE OG SITRUS (f)                           
KR 255,-                

TARTAR AV STORFE MED GULBETE , PEPPERROT OG EGGEPLOMME (e)              
KR 245,-


DESSERT FRA 16.00 tirsdag til lørdag

MANGO PANNA COTTA MED MATCHA, KOKOSSORBET OG PASJONSFRUKT (m,h,e)
KR 165,-

”BAKT GELASKA” MED LEMON CURD, SOLBÆRKOMPOTT, PISTASJCRUMBLE OG MARENGS (m,n,e)(m,n,e)
KR 165,-                                                     

HJEMMELAGET IS OG SORBET (m,e,)                                      
KR 145,-

UTVALGTE OSTER MED HONNINGNØTTER, RUGBRØD (h,r,m,ha)
KR 225,-                                                                                                


TRE-RETTER (TIRSDAG TIL LØRDAG FRA 16.00)

ISHAVSRØYE
KJERNEMELK, ESTRAGON, PEPPERROT (m,f)

STEKT KVEITE
HVIT ASPARGES, HOLLANDAISE (fi,bl,m)

SITRONIS
NORSKE JORDBÆR, HVIT SJOKOLADEKREM, MARENGS (m,e)

KR 745,-

h=hvete r=rug m=melk e=egg fi=fisk pi=pistasjnøtter ha=hasselnøtter p=peanøtter ma=mandler su=sulfitt s=soya sf=sesam sn=sennep se=selleri sk=skalldyr l=lupin b=bløtdyr

 
 
 

   

 

Hjertelig velkommen!