Matmagasinet_Mars21_219.jpg

RESTAURANT

Velkommen til oss! Hjemmelaget mat i staselige lokaler, trivelige folk – midt i Ledaalparken!

 

MENY

 

lunsj TIL 16.00 (MANDAG OG SØNDAG 17.30)
                                                                                      

AÇAI-BOWL MED GRANOLA, KOKOS, BANAN, KIWI, BÆR OG MANDELSMØR (ma,r,h,by) VE
KR 175,-

AMERIKANSKE PANNEKAKER MED BACON OG RØRTE BÆR (h,m,e)
KR 175,-

WRAP MED FALAFEL, KÅLSALAT, TOMAT, KORIANDER OG SPICY HUMMUS (h) VE                                   
KR 175,-                    

CROISSANT MED RØKT SKINKE OG GRUYÈRE (h,m,e)
KR 110,-

BAKT GRESSKAR OG RICOTTA PÅ GRILLET SURDEIGSBRØD MED KJERNER, SALVIE, GRANATEPLE OG HONNING (h,se) VE   
KR 185,-

REKER PÅ SMØRSTEKT RUGBRØD MED KOKT EGG, AGURK OG ESTRAGONEMULSJON (h,r,e,sk,sn,su)                                                        
KR 265,-

JULESANDWICH MED RIBBE, RØDKÅL, AGURKSALAT OG DIJONAISE (h,m,e,sn,su)
KR 275,-           

ROASTBIFF PÅ GRILLET SURDEIGSBRØD, SPRØSTEKT LØK, CORNICHONS OG AIOLI (h,m,es,n,su)                      
KR 265,-  

CLUB PÅ FOCACCIA MED KYLLING BACON, TOMAT, PARMESAN OG AIOLI (h,m,e,sn,su)
KR 185,-
     
BONDEOMELETT MED BACON, POTET, TOMAT OG COMTÉ (m,e)
KR 225,-            

KREMET PASTA MED STEKT LAKS, PESTO, OG ASPARGES (h,m,e,fi,pi)          
KR 325,-

DAGENS SUPPE, DAGENS RETT & DAGENS DESSERT

PIZZA - HELE DAGEN
                                                                                     

MARGHERITA - TOMATSAUS, MOZZARELL OG BASILIKUM (h,m) V
KR 245,-

VEGANSK - GREMOLATA, ARTISJOKK, TOMAT, PAPRIKA OG SYLTET SOPP (h,su) VE
KR 265,-

FIRE OSTER - HVIT SAUS, MOZZARELLA, PARMESAN, CHÈVRE, FØNIX (g,m) V
KR 265,-

PARMASKINKE - TOMATSAUS, MOZZARELLA, PARMESAN OG RUCCOLA (h,m)
KR 265,-

SPICY NDUJA - TOMATSAUS, MOZZARELLA, GRUYÈRE, SPICY SALAMI OG SOPP (h,m,su)                                                                      
KR 265,-

COPPA DI PARMA - HVIT SAUS, MOZZARELLA, FØNIX, PÆRE, RUCCOLA, VALNØTTER OG HOT HONEY (h,m,va)      
KR 265,-

TRØFFEL - HVIT SAUS, MOZZARELLA, TRØFFELSALAMI OG TRØFFELPECORINO (h,m,e,sn)
KR 275,-      

SALATER OG VARMRETTER - HELE DAGEN


SALAT MED GRATINERT CHÈVRE, RØDBETER, DRUER, TOMAT OG HASSELNØTTER (m,ha,su) V
KR 285,-

SALAT MED ANDECONFIT, HOISIN, SYLTET KÅL OG GULROT, REDDIK, PEANØTTER OG KORIANDER (h,e,sn,sf,su,p)  
KR 295,-                                                     

KARAMELLISERT BLOMKÅL MED HUMMUS, FRITERTE KIKERTER, GRANATEPLE OG SALSA VERDE (sf) VE      
KR 325,-

JULETORSK MED BACON, ERTER, ROSENKÅL, SENNEPSSAUS OG POTETER (m,fi,sn)              
KR 485,-

PORCHETTA MED TIMIANPØLSE, ROSENKÅL, RØDKÅL, SVISKER, SENNEPSJY OG POTETER (m,sn,su)        
KR 585,-

PINNEKJØTT MED VOSSAKORV, KÅLROTSTAPPE, SJYSAUS OG POTETER (m)      
KR 585,-

ANGUSBURGER MED TRØFFELGOUDA, BACON, KARAMELLISERT LØK, AIOLI OG POMMES FRITES (h,m,e,sn,su)
KR 325,-
              

tillegg FRA 16.00 TIRSDAG TIL LØRDAG

 
STEKT KVEITE MED DELIKATESSELØK, BROKKOLINI, BLÅSKJELLSAUS MED GRØNN CURRY, OVNSBAKTE POTETER (m,fi,bl,su)          
KR 465,-

GRILLET INDREFILET MED SELLERIPURÉ, BAKT HVITLØK, BORDELAISESAUS, POMMES ANNA (m,su,se)                                
KR 495,-     
                                                                                                                                                                                                                        

snacks FRA 16.00 tirsdag til lørdag

SALTE MANDLER / GORDAL OLIVEN / TRØFFELCHIPS                       
KR 75,-

HJEMMELAGET POTETCHIPS MED KALIXLØYROM OG RØROSRØMME (m,fi)
KR 185,-

CHARCUTERIE (150 gr)
KR 295,-

HVITLØKSBRØD MED MOZZARELLA OG PARMESAN (h,m) V 
KR 125,-  
   
PIZZETTA MED TRØFFELSALAMI OG TRØFFELPECORINO (h,m)
KR 165,-

PIZZETTA MED KALIXLØYROM, RØROSRØMME, POTET, GRUYÈRE OG PARMESAN (h,m,fi)   
KR 185,-                                                                                         

forretter FRA 16.00 tirsdag til lørdag
                                                                                          

STRACCIATELLA MED SYLTEDE RØDBETER, HASSELNØTTER, FELTSALAT OG VINAIGRETTE (m,su,ha)           
KR 195,-

SASHIMI AV LAKS MED PASJONSFRUKTTAPIOKA, FRITERT RISPAPIR, AGURK OG KORIANDER (m,fi,s,su)      
KR 225,-                                                         

HUMMERHALE I BRIOCHE MED ESTRAGON, FENNIKEL OG DILL (h,m,e,sk,sn,su)
KR 385,-

BLÅSKJELLSUPPE MED KRUTONGER, ESTRAGON, PURRELØK OG GRESSLØK (h,m,bl,su)
KR 225,-                

TARTAR AV OKSE MED RØKT BEINMARGEMULSJON OG POTETCHIPS (e,sn,su)                      
KR 265,-


DESSERT FRA 16.00 tirsdag til lørdag

NORSKE MULTER MED FINANCIER, HASSELNØTTKREM, TONKAIS (h,m,e,ha,ma)
KR 165,-

SEMIFREDDO MED PISTASJ, MØRK SJOKOLADE OG CARAMELIA (m,e,n)                
KR 165,-                                                     

HJEMMELAGET IS OG SORBET (m,e,)                                      
KR 145,-

DAGENS OST MED FRUKTBRØD OG BRENTE FIKEN (h,r,m,e,va,ha)
KR 185,-                                                                                                


TRE-RETTERe (TIRSDAG TIL LØRDAG FRA 16.00)

GRILLEDE KAMSKJELL
HUMMERBISQUE, FENNIKEL, ESTRAGON (m,sk,bl,su)

JULETORSK
BACON, ERTER, ROSENKÅL, SENNESPSSAUS (m,fi,sn)

JOKOLADE-CRÉMEAUX
VANILJEIS, KIRSEBÆR, KARAMELLISERT HVIT SJOKOLADE (m,e)

KR 845,-


GRILLEDE KAMSKJELL
HUMMERBISQUE, FENNIKEL, ESTRAGON (m,sk,bl,su)

PORCHETTA
TIMIANPØLSE, ROSENKÅL, RØDKÅL, SENNEPSJY, POTETER (m,sn,su)            

eller

PINNEKJØTT
KÅLROTSTAPPE, VOSSAKORV, POTETER, SJY (m) 

SJOKOLADE-CRÉMEAUX
VANILJEIS, KIRSEBÆR, KANELCUMBLE (h,m,e)

KR 945,-

Fås også som to-retter til lunsj
KR 625,- 725,-

h=hvete r=rug m=melk e=egg fi=fisk pi=pistasjnøtter ha=hasselnøtter p=peanøtter ma=mandler su=sulfitt s=soya sf=sesam sn=sennep se=selleri sk=skalldyr l=lupin b=bløtdyr

 
 
 
BESTILL BORD

   

 

Hjertelig velkommen!

 
BESTILL BORD