MATMAGASINET SINE AVBESTILLINGSREGLER


1. MAT FRA VÅR CAFÉ OG MØTEMATMENY OG BORDBESTILLINGER MED FORHÅNDSBESTILT MENY


AVBESTILLING ELLER REDUKSJON UNDER 20 ENHETER MÅ GJØRES SKRIFTLIG INNEN KL. 12.00 EN VIRKEDAG FØR LEVERINGSDATO FOR Å VÆRE GJELDENDE. ETTER FRISTEN BELASTES ORDREN I SIN HELHET. BESTILLINGER SOM GJØRES SENERE ENN KL. 12:00 EN VIRKEDAG FØR LEVERINGSDATO ER ENDELIG OG KAN IKKE AVBESTILLES ELLER REDUSERES.

AVBESTILLING ELLER REDUKSJON OVER 20 ENHETER MÅ GJØRES SKRIFTLIG INNEN KL. 12.00 TO VIRKEDAGER FØR LEVERINGSDATO FOR Å VÆRE GJELDENDE. ETTER FRISTEN BELASTES ORDREN I SIN HELHET. BESTILLINGER SOM GJØRES SENERE ENN KL. 12:00 TO VIRKEDAGER FØR LEVERINGSDATO ER ENDELIG OG KAN IKKE AVBESTILLES ELLER REDUSERES.

2. CATERINGMENYER


AVBESTILLING ELLER REDUKSJON MÅ GJØRES SKRIFTLIG INNEN KL. 12.00 FIRE VIRKEDAGER FØR LEVERINGSDATO FOR Å VÆRE GJELDENDE. ETTER FRISTEN BELASTES ORDREN I SIN HELHET. BESTILLINGER SOM GJØRES SENERE ENN KL. 12:00 FIRE VIRKEDAGER FØR LEVERINGSDATO ER ENDELIG OG KAN IKKE AVBESTILLES ELLER REDUSERES.

3. AVBESTILLINGSREGLER FOR ARRANGEMENTER PÅ MATMAGASINET OG CATERING SOM INKLUDERER KOKK OG/ELLER SERVITØR

ALLE AVBESTILLINGER OG ENDRINGER AV ANTALL SKAL MEDDELES SKRIFTLIG PR EPOST TIL MATMAGASINET FOR Å VÆRE GYLDIG. ETTER SKRIFTLIG BEKREFTELSE FRA KUNDE REGNES BESTILLINGEN OG ANTALL PERSONER SOM GJELDENDE.

AVBESTILLING FORETAS VEDERLAGSFRITT I HENHOLD TIL FØLGENDE SKALA:

ANTALL DAGER FØR ARRANGEMENTETS OPPSTART VEDERLAGSFRI AVBESTILLING
30 DAGER 100 % AV OPPRINNELIG BESTILLING
14 DAGER 50 % AV OPPRINNELIG BESTILLING
3 VIRKEDAGER 10 % AV OPPRINNELIG BESTILLING

MED OPPRINNELIG BESTILLING MENES DET ANTALL PERSONER ANGITT I GJELDENDE BEKREFTELSE, UTEN FRADRAG FOR EVENTUELLE SENERE AVBESTILLINGER.
 MINIMUMSANTALL FOR SELSKAPSLOKALET SKAL LIKEVEL OVERHOLDES.

VED CATERING MED LEIE AV KOKK OG / ELLER SERVITØR FAKTURERES DET ETTER ANTALL MEDGÅTTE TIMER.

VED AVBESTILLING UTOVER DETTE, VIL KUNDEN BLI BELASTET AVTALTE PRISER FOR DET OVERSTIGENDE. KUNDEN KAN IKKE VIDERESELGE AVTALTE FASILITETER TIL TREDJE PART. VED AVTALER FOR ARRANGEMENT SOM STREKKER SEG OVER FLERE DAGER, HAR KUNDEN IKKE RETT TIL Å PÅBEROPE SEG RETTEN TIL VEDERLAGSFRI AVBESTILLING J.FR. OVENSTÅENDE TABELL UTELUKKENDE FOR ENKELTE DAGER.

VED AVBESTILLING/REDUKSJON I ANTALL DELTAGERE FOR ARRANGEMENT SOM INKLUDERER MATSERVERING, VIL DEN AVTALTE KUVERTPRIS BELASTES KUNDEN, SAMT 2 GLASS HUSETS VIN OG KAFFE. VED BETYDELIG ENDRING I ANTALL DELTAGERE, FORBEHOLDER MATMAGASINET SEG RETTEN TIL Å FLYTTE ARRANGEMENTET TIL ET MER EGNET LOKALE HER I
NIELS JUELSGATE 50, ELLER ÅPNE OPP LOKALET FOR ANDRE GJESTER.

utkjøring

Vi kan levere din bestilling til deg med budbil til ønsket adresse.

Priser på levering i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg
Transport UKEDAG 07-16 Kr 185,-
Transport UKEDAG 16-22 Kr 375,-
Transport LØRD 07-16 Kr 395,-
Transport LØRD 16-22 Kr 550,-
Transport SØND 07-16 Kr 550,-
Transport SØND 16-22 Kr 550,-

Tillegg for store bestillinger vil forekomme.

retur

RETUR AV SERVICE, VARMEKASSER OG ANNEN EMBALLASJE SOM IKKE ER ENGANGSEMBALLASJE, LEVERES TILBAKE DAGEN ETTER LEVERANSEN OM ANNET IKKE ER AVTALT.

faktura

DITT FIRMA KAN SØKE OM FAKTURAAVTALE. SEND MAIL TIL POST@MAGASINET.NO
PRIVATPERSONER GIS IKKE KREDITT, SÅ HER PÅ EN KOMME Å BETALE PÅ FORHÅND ELLER BETALE MED VIPPS.

Janne Norheim