IMG_6890.jpg

CATERING

Trenger du mat der du er – vi kommer! Matmagasinet kan levere varm og kald mat til store og små selskap, ordne med oppdekking og stiller gjerne med erfaren kokk og servitør.

jul 2018

julefrokost
 

Reker i creme fraiche, vårløk og dill
Grønn salat med grillede grønnsaker og parmesan
Nøtteskinke med eggerøre
Fat med tre typer oster og eplemost
Små grove scones med syltetøy
Hjemmebakt brød, økologisk knekkebrød, smør og aioli

Kr 245,- / 275,- per person
 

JULELUNSJ
 

Kalde retter:

Fenalår med pepperrotrømme og flatbrød
Reker i creme fraiche, vårløk og dill
Fat med tre typer oster og eplemost
Grønn salat med grillede grønnsaker og parmesan

Varme retter:

Langtidsbakt svineribbe med sennepsjy og rødkål
Pai med spinat, fetaost og cherrytomater
Kjøttboller i spicy tomatsaus med basilikum og parmesan
Hjemmebakt brød, økologisk knekkebrød, smør og aioli

Kr 295,- / 345,- per person

 

JULETAPAS
 

Kalde retter:

Fenalår med pepperrotrømme og flatbrød
Salat med smeltet camembert, valnøtter, granateple og balsamico vinaigrette
Pastasalat laget på risonipasta med grønn pesto, oliven, tomater, rødløk og parmesan
Marinerte reker med grillet focaccia

Varme retter:

Svisker surret i bacon med epler og rosenkål
Confiterte andelår med rødkål, eple og fiken
Langtidsbakt svineribbe med sennepsjy og rotgrønnsaker
Stekte små poteter med bacon og purreløk
Brød og aioli

Kr 395,- / 465,- per person

 + 85 / 95,- kr per person for dessert

tradisjonell julemat
 

Pinnekjøtt, vossakorv, kålrotpure, kokte poteter og sjy
Kr 385,- / 425,-

Svineribbe med sjy, timianpølse,
svisker, rosenkål, rødkål, kokte poteter og ribbesjy
Kr 355,- / 385,-

LITT AV ALT


Pinnekjøtt, vossakorv, kålrotpure, kokte poteter og sjy
Svineribbe med sjy, timianpølse, svisker, rosenkål, rødkål, kokte poteter og ribbesjy
Riskrem med bringebærcoulis

Kr 495,- / 565,- 

JULEBUFFET

Kalde retter:

Gravet laks med søt sennepssaus
Reker i creme fraiche, vårløk og dill
Fenalår med pepperrotrømme og flatbrød
Salat med grillede grønnsaker og parmesan
Fat med tre typer ost og eplemos
Hjemmebakt brød, økologisk knekkebrød,
smør og aioli

Varme retter:

Pinnekjøtt, vossakorv, kålrotpure, kokte poteter og sjy
Svineribbe med sjy, timianpølse, svisker, rosenkål, rødkål, kokte poteter og ribbesjy

Dessert:

Riskrem med bringebærcoulis
Karamellpudding med karamellsaus og appelsinsalat

Kr 575,- / 645,-

Kun til lukkede arrangementer om det er på huset

desserter

Riskrem med bringebærsaus og karamelliserte mandler
Kr 85,- / 95,-

Sjokolade mousse med rørte bjørnebær
Kr 95,- / 110,-  

Karamellpudding med karamellsaus og appelsinsalat
Kr 95,- / 110,-


 

Tapas

tapas 1
 

Kalde retter:

Risonipasta med oliven, rødløk, paprika, gremolata og parmesan
Italiensk salami, manchego, oliven og syltet artiskokk
Marinerte reker
Cæcarsalat
Focaccia og aioli

Varme retter:

Kjøttboller i spicy tomatsaus med basilikum og parmesan
Pai med spinat, nøtteskinke og cherrytomater
Marinerte argentinske villreker med søt chilisaus
Ovnsbakte poteter med gremolata

Kr 295.- / 345 ,-


Valgfri dessert:
(en dessert per bestilling)

Sjokolademousse med rørte bjørnebær
Hvit sjokolade pannacotta med bringebær coulis
Brownies med rørte bær og pisket krem
Blåbærpai med marscaponekrem
Tilslørte bondepiker

Kr 85,- / 95,-
 

TAPAS 2
 

Kalde retter:

Salat med gratinert chevré, drue, valnøtter og balsamicovinaigrette
Sashimi av laks med ponzusaus, syltet ingefær, vårløk, sesamfrø, chili og koriander
Rosastekt ytrefilet av okse med trøffelaioli, syltet løk, ruccula og parmesan
Italiensk salami, manchego og oliven
Brød og aioli


Varme retter:

Ovnsbakt torsk med linseragu og gremolata
Braisert lammebog fylt med rosmarin, hvitløk og rød pesto
Ovnsbakte rotgrønnsaker og løk
Små poteter

Kr 395,- / 465,-

Valgfri dessert:
(en dessert per bestilling)

Sjokolademousse med rørte bjørnebær
Hvit sjokolade pannacotta med bringebær coulis
Brownies med rørte bær og pisket krem
Blåbærpai med marscaponekrem
Tilslørte bondepiker

Kr 85,- / 95,-

 

FINGERMAT

seks typer crostini


Krabbe og avocado
Marinerte reker med paprika og bladpersille
Oksefilet med parmesan og basilikum
Italiensk spekeskinke og hjemmelaget tapenade
Gorgonzola med fiken og valnøtter i honning
Tomat og basilikum

Kr 290,- per person

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant

 

SELSKAP OG BRYLLUP

SELSKAPSMENY 1
 

 Skalldyrsuppe med stekt kamskjell og juliennegrønnsaker

 Pannestekt kveite med sellerirotpuré, grillet brokkolini, grønnkål
og beurre blanc med syrlig eple, gressløk og granateple
Serveres med ovnsbakte poteter

Sjokolademousse med krydderkokte bjørnebær, yoghurtsorbet og karamellisert, hvit sjokolade

3 retter kr 545,- / 495,- per person

 

SELSKAPSMENY 2

Sjøkreps med stekt gnocchi, sellerirotpuré og skalldyrsaus

Hjort med grillet småløk, rosettkål, persillerotpuré og timiansjy med tyttebær
Serveres med ovnsbakte poteter

Cremé brulee med vanilje, karamellisert hvit sjokolade og mandarinsorbet

3 retter kr 545 / 495,- per person

 

SELSKAPSMENY 3
 

 Skalldyrsuppe med stekt kamskjell og juliennegrønnsaker.

 Pannestekt kveite med sellerirotpuré, grillet brokkolini, grønnkål
og beurre blanc med syrlig eple, gressløk og granateple

Grillet indrefilet med estragonsjy, bakt persillerot, tomater og små ovnsbakte poteter

Tre norske oster, serveres med eplekompott og økologisk knekkebrød

Sjokolademousse med krydderkokte bjørnebær, yoghurtsorbet og karamellisert, hvit sjokolade

5 retter kr 745 / 675,- per person 

Min. 10 pers og må bestilles to dager i forkant
Grupper i cafeen må velge samme meny

 

 

MØTEMAT / OVERTIDSMAT

SandwicHER


Velg mellom:
Focaccia, baguette (fin og grov) eller
surdeigsbrød

Kylling og bacon
Steak sandwich
Frokostsandwich
Ost og røkt skinke
Røkt laks og eggerøre
Roastbiff, løk og dijones
Bakte grønnsaker (vegan)
Salami, brie og syltet løk
Reker, avokado og kokt egg

Kr 115,- til 135,- per stk.



Wraps

Reker, chilimajones, avokado
Bacon, avokado, fetaost
Kylling, bacon, agurk og parmesan
Pulled pork med marinert kålsalat

Kr 120,- per stk.

 

dagens suppe

Vi har alltid en suppe på lur.
Kan hentes varm eller kald og det følger med brød.

Kr 125,-